Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: band of gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - band of gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van band of gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals band of gold .

Origineel

I've never wanted wealth untold my life has one design A simple little band of gold to prove that you were mine Don't want the world that have been hold for fame is not my line Just want a little band of gold to prove that you were mine Some sail away to Araby's another land of mistery But all the wonders that they see will never tempt me Their memories will soon grow cold but till the end of time I'll have a little band of gold to prove that you are mine

 

Vertaling

Ik heb nooit rijkdom gewild, mijn leven heeft maar één ontwerp Een simpele band van goud om te bewijzen dat je van mij was Ik wil de wereld niet die voor roem wordt gehouden, dat is niet mijn lijn Ik wil alleen een bandje van goud om te bewijzen dat je van mij bent Sommigen varen weg naar Araby's een ander land van mysterie Maar al de wonderen die ze zien zullen mij nooit verleiden Hun herinneringen zullen snel koud worden, maar tot het einde der tijden zal ik een kleine band van goud hebben om te bewijzen dat je van mij bent