Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: condemned without trial

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - condemned without trial ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van condemned without trial? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals condemned without trial .

Origineel

Condemned without trial no chance to explain Sentenced to be lonely despised Condemned without trial to heartaches and pain I thought that you demand me from the life As heaven's my judge and the world is my jury I'm faithful I swear that I am Condemned without trial someday you may be Then you'll think of me and understand [ guitar - piano ] As heavens my chance...

 

Vertaling

Veroordeeld zonder proces geen kans om het uit te leggen Veroordeeld tot eenzaamheid veracht zonder vorm van proces veroordeeld tot hartzeer en pijn Ik dacht dat je me uit het leven eiste Als de hemel mijn rechter is en de wereld mijn jury Ik ben trouw, dat zweer ik Veroordeeld zonder vorm van proces, op een dag zul jij dat misschien zijn Dan zul je aan me denken en begrijpen [ gitaar - piano ] Als de hemel mijn kans...