Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: from this minute on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - from this minute on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from this minute on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from this minute on .

Origineel

(From this minute on) my heart belongs to you From this minute on I'll never be untrue Every minute every hour every day I'll give all the love I have in every way From this minute on you're all I'm living for From this minute on I'll need you more and more And I promise that you'll never be alone I'll be by your side from this minute on With every beat of my heart every breath that I take Darling you'll be a part of every move that I make From this minute on I'll never change my mind From this minute on until the end of time No greater love the world has ever known That my love for you from this minute on

 

Vertaling

(Vanaf dit moment) behoort mijn hart aan jou toe Vanaf dit moment zal ik nooit meer ontrouw zijn Elke minuut, elk uur, elke dag Ik zal alle liefde geven die ik heb op elke manier Vanaf deze minuut ben jij alles waar ik voor leef Vanaf deze minuut heb ik je meer en meer nodig En ik beloof je dat je nooit alleen zult zijn Ik zal vanaf dit moment aan je zijde staan Met elke slag van mijn hart, elke ademtocht die ik neem Lieverd, je zult een deel zijn van elke beweging die ik maak Vanaf dit moment zal ik nooit meer van gedachten veranderen Vanaf deze minuut tot het einde der tijden Geen grotere liefde heeft de wereld ooit gekend Dat mijn liefde voor jou vanaf dit moment