Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: how did you know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - how did you know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how did you know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how did you know .

Origineel

How did you know I was lonely how did you know I was blue How did you know needed someone someone just like you Why did you call at the right time whatever said you to me How could I ever get so lucky I never thought it could be You walked right in took my hand made my poor heart smile You walked right in took command and made my life worthwhile How did you know I adore you how did you know I loved you so You are the love I always wanted tell me how did you know [ guitar ] You walked right in took my hand...

 

Vertaling

Hoe wist je dat ik eenzaam was? Hoe wist je dat ik blauw was? Hoe wist je dat ik iemand nodig had net als jij Waarom belde je op het juiste moment wat je ook tegen me zei Hoe kon ik ooit zoveel geluk hebben ik had nooit gedacht dat het zo kon zijn Je liep recht naar binnen nam mijn hand maakte mijn arme hart aan het glimlachen Je kwam binnen en nam het commando en maakte mijn leven de moeite waard Hoe wist je dat ik je aanbad? Hoe wist je dat ik zo van je hield? Jij bent de liefde die ik altijd wilde, vertel me hoe wist je dat? [ gitaar ] You walked right in took my hand...