Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: then i ll be happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - then i ll be happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van then i ll be happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals then i ll be happy .

Origineel

I wanna go where you go do what you do Love when you love then I'll be happy I wanna sigh when you sigh cry when you cry Smile when you smile then I'll be happy If you go north or south if you go east or west I'll follow you sweetheart and share your little love nest I wanna go where you go do what you do Love when you love then I'll be happy (I wanna go where you go do what you do) Love when you love then I'll be happy (I wanna sigh when you sigh cry when you cry) Smile when you smile then I'll be happy If you go north or south if you go east or west ...

 

Vertaling

Ik wil gaan waar jij gaat doen wat jij doet liefhebben als jij liefhebt dan zal ik gelukkig zijn Ik wil zuchten als jij zucht huilen als jij huilt Lach als je lacht dan zal ik gelukkig zijn Als je naar het noorden of zuiden gaat als je naar het oosten of westen gaat Ik zal je volgen liefje en je liefdesnestje delen Ik wil gaan waar jij gaat doen wat jij doet Heb lief als jij lief hebt dan zal ik gelukkig zijn (ik wil gaan waar jij gaat doen wat jij doet) Liefde als je liefhebt dan zal ik gelukkig zijn (ik wil zuchten als jij zucht huilen als jij huilt) Lach als jij lacht dan zal ik gelukkig zijn Als je naar het noorden of zuiden gaat als je naar het oosten of westen gaat...