Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: they long to be close to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - they long to be close to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they long to be close to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they long to be close to you .

Origineel

Why do birds suddenly appear every time you are near Just like me they long to be close to you Why do stars fall down from the sky every time you walk by Just like me they long to be close to you On the day that you were born the angels got together And decided to create a dream come true So they sprinkled moondust in your hair And golden starlight in your eyes of blue That is why all the boys in town follow you all around Just like me they long to be close to you On the day that you were born... Just like me they long to be close to you Just like me they long to be close to you

 

Vertaling

Waarom verschijnen vogels plotseling elke keer als je in de buurt bent Net als ik verlangen ze ernaar dicht bij je te zijn Waarom vallen de sterren uit de hemel, elke keer als jij langsloopt Net als ik verlangen ze ernaar dicht bij je te zijn Op de dag dat jij geboren werd, kwamen de engelen samen en besloten een droom uit te laten komen Dus strooiden ze maanstof in je haar En gouden sterrenlicht in je blauwe ogen Dat is waarom alle jongens in de stad je overal volgen Net als ik verlangen ze ernaar dicht bij jou te zijn Op de dag dat je geboren werd... Net als ik verlangen ze om dicht bij jou te zijn Net als ik verlangen ze om dicht bij jou te zijn