Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: what s he doin in my world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - what s he doin in my world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what s he doin in my world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what s he doin in my world .

Origineel

What's he doin' in my world? What's he doin' holdin' my world? If he's not more than just a friend Why were you kissin' him? And what's he doin' in my world? What's he doin' in my world? Did you tell him that you're my girl? If your love is really true Tell him my world's made for two What's he doin' in my world? Oh, don't let me keep on wonderin' Just what you're gonna do Wondering if the one I love Loves somebody new What's he doin' in my world? We don't need him here in our world So if it's true he's just a friend Explain those kisses you gave him And what's he doin' in my world?

 

Vertaling

Wat doet hij in mijn wereld? Wat doet hij om mijn wereld vast te houden? If he's not more than just a friend Waarom kuste je hem dan? En wat doet hij in mijn wereld? Wat doet hij in mijn wereld? Heb je hem verteld dat je mijn meisje bent? Als je liefde echt waar is Zeg hem dat mijn wereld gemaakt is voor twee Wat doet hij in mijn wereld? Oh, laat me me niet blijven afvragen Just what you're gonna do Afvragend of degene van wie ik hou Van een nieuw iemand houdt Wat doet hij in mijn wereld? We hebben hem niet nodig hier in onze wereld Dus als het waar is dat hij gewoon een vriend is Verklaar die kussen die je hem gaf En wat doet hij in mijn wereld?