Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: when i dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - when i dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when i dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when i dream .

Origineel

I could have a mansion That is higher than the trees I could have all the gifts I want And never ask please I could fly to Paris [?] at my beck and call Why do I go through life With nothing at all But when I dream I dream of you Maybe someday You will come true I can be the singer Or the clown in every room I can even call someone Take me to the moon I can put my makeup on And drive the men insane I can go to bed alone And never know his name But when I dream I dream of you Maybe someday You will come true But when I dream I dream of you Maybe someday You will come true

 

Vertaling

Ik zou een herenhuis kunnen hebben dat hoger is dan de bomen Ik zou alle geschenken kunnen krijgen die ik wil En nooit alsjeblieft vragen Ik zou naar Parijs kunnen vliegen op mijn wenken bedienen Waarom ga ik door het leven Met helemaal niets Maar als ik droom droom ik van jou Misschien op een dag Kom jij uit Ik kan de zanger zijn Of de clown in elke kamer Ik kan zelfs iemand roepen Neem me mee naar de maan Ik kan mijn make-up op doen En de mannen gek maken Ik kan alleen naar bed gaan En nooit zijn naam weten Maar als ik droom droom ik van jou Misschien op een dag Kom jij uit Maar als ik droom droom ik van jou Misschien op een dag zal je uitkomen