Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy jay Songtekst: my all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy jay - my all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy jay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy jay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my all .

Origineel

(Chorus hook) So if my heart gave up And my veins spoke up Cause my lines scaped in You know I gave my all I gave all my all, my all Even my glossary blight at And this bitches on my flees Can I put my soul in all I do? And the can take it Cause I gave it All my all Verse Young Eddy Jay I put my soul in Fuck, even if they hate on me I know the game well, Its more crazy than you thought Un-fucking-believable Lil' Eddy Jay the President I'm hating on em Bitch call me young Eddy Jay It's obvious that he will be the king till the end of him The ground shall break when they bury me I know one day the gotta bury me Nigga, it's just me and my music, I'm heavy as you thought Bitch I think your full of shit I take your life for speaking to me Yes, I'm the best, I ain't positive, I'm definite I know the game well I am the god, and this is what I bless 'em with Money talks homie Whatever money takes me Im there Dont speak when you see me If is about dollar see me straightening in my collar Lookin good for the womans I know money loves me but money is on my mind (Chorus Hook) Verse Jay It's Unit boiz over everything I feel it in my blood a approaching in my veins I'm from the unit crew, I am missile like a sky Shout to my fuckin nigga Snoopy G To you, I shall forever give you thanks like a pilgrim Unit boiz, over everything, we so flying Sitting by the window looking at the storm Knowing that I'll make it through like fresh air Eddy Jay over money bitch, my niggas trust my senses kill em all at same time So keep your mouth closed and let your eyes listen I know it ain't fair, but I don't care. Sleeping with president cause Im affect with hoes I never trust a bitch in my life everyday doing same shit I shall always bless em with this money bitch Yeah, Young Eddy Jay (Chorus Hook) Verse You know I aint positive Im definite Sleeping on a nigga like I'm rapping in my cash I'm rapping when you sleep, I was rapping when you were in hell I'ma monster I tell you, Ima Monster Jay Fuck with me I will peel you like hoes Lets go nigga the wont see me cause I'm better than em The only time I was shitting is when I was 100 years old Thats when I couldnt defend myself, Cause I'm so sick and tired of shitting on em lames I'm tryna tell you, like I'm saying something I'm from the UB Crew Im holding to it but I cant feel it So I bring my spaceship in the earth I heard em sayin the wanna burry me The ground shall break I Thank god for giving this to me And Im proud to be a rapper man Young eddy jay, Im so crazy to be me So the shall bury me alive, bury me alive Money on my heart (Chorus Hook) Outro Yeah The ground was me And death was her sister The know who I be Even if the stop me Hahahahaha Young Eddy Jay

 

Vertaling

(Refreinhaak) Dus als mijn hart het opgaf En mijn aderen spraken Omdat mijn regels binnenkwamen Je weet dat ik alles heb gegeven Ik heb al mijn alles gegeven, mijn alles Zelfs mijn verklarende woordenlijst En deze teven op mijn vluchten Kan ik mijn ziel steken in alles wat ik doe? En ze kunnen het aan Omdat ik het heb gegeven Al mijn alles Vers Jonge Eddy Jay Ik heb mijn ziel erin gestopt Verdomme, zelfs als ze me haten Ik ken het spel goed, Het is gekker dan je dacht Ongelooflijk Lil 'Eddy Jay de president Ik haat ze Bitch noem me jonge Eddy Jay Het is duidelijk dat hij tot het einde van hem de koning zal zijn De grond zal breken wanneer ze me begraven Ik weet dat ze me op een dag moeten begraven Nigga, het is alleen ik en mijn muziek, Ik ben zwaar zoals je dacht Bitch Ik denk dat je vol stront bent Ik neem je leven omdat je tegen me praat Ja, ik ben de beste, ik ben niet positief, ik ben zeker Ik ken het spel goed Ik ben de god, en dit is waar ik ze mee zegen Geld praat homie Welk geld me ook brengt, ik ben daar Spreek niet als je me ziet Als het om de dollar gaat, zie me dan rechttrekken in mijn kraag Ziet er goed uit voor de dames Ik weet dat geld van me houdt, maar ik denk aan geld (Chorus Hook) Vers Jay Het is Unit Boiz over alles Ik voel het in mijn bloed naderen in mijn aderen Ik kom uit de eenheidsbemanning, ik ben een raket als een lucht Schreeuw naar mijn verdomde nigga Snoopy G Aan jou zal ik je voor altijd danken als een pelgrim Unit boiz, over alles vliegen we zo Zittend bij het raam te kijken naar de storm Wetende dat ik er als frisse lucht doorheen kom Eddy Jay over geld teef, mijn provence vertrouwen op mijn zintuigen dood ze allemaal tegelijk Houd dus je mond dicht en laat je ogen luisteren Ik weet dat het niet eerlijk is, maar het kan me niet schelen. Slapen met president, want ik heb last van hoes Ik vertrouw nooit een teef in mijn leven elke dag dezelfde shit te doen Ik zal ze altijd zegenen met deze geldbitch Ja, jonge Eddy Jay (Chorus Hook) Vers Je weet dat ik niet positief ben Slapen op een nigga alsof ik in mijn geld aan het rappen ben Ik klop als je slaapt, ik klopte als je in de hel was Ik ben een monster dat ik je zeg, Ima Monster Jay Fuck met mij, ik zal je schillen als hoes Laten we nigga gaan, ze zullen me niet zien, want ik ben beter dan em De enige keer dat ik aan het schijten was toen ik 100 jaar oud was Dat is toen ik mezelf niet kon verdedigen, Omdat ik zo ziek en moe ben van schijten op em lames Ik probeer het je te vertellen, alsof ik iets zeg Ik ben van de UB Crew Ik houd me eraan, maar ik kan het niet voelen Dus breng ik mijn ruimteschip op aarde Ik hoorde ze zeggen dat ze me willen begraven De grond zal breken Ik dank God voor het geven van dit aan mij En ik ben er trots op een rapper te zijn Jonge Eddy Jay, ik ben zo gek om mij te zijn Dus ze zullen me levend begraven, me levend begraven Geld op mijn hart (Chorus Hook) Outro Ja Ik was de grond En de dood was haar zus Weet wie ik ben Zelfs als ze me tegenhouden Hahahahaha Jonge Eddy Jay