Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy mitchell Songtekst: decrocher les etoiles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy mitchell - decrocher les etoiles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van decrocher les etoiles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals decrocher les etoiles .

Origineel

Décrocher les étoiles, faire s'entrouvrir la mer J'aime les obstacles Mais les miracles �a, j'ai jamais su faire Déplacer les montagnes, j'te dis pas les travaux ! J'suis du spectacle Faut pas qu'je bacle Mais le devis est trop chaud En clair, faudrait qu'je t'aime Un peume un héros Mais voilà, Dieu n'peut pas m'aider cette semaine Il est "surbooké" mais m'rappellera bientôt C'est pas qu'je me décourage Mais t'en d'mandes un peu trop J't'ai menti, j'sais pas décrocher les étoiles Déjà tout p'tit, j'montais mal les "mécanos" Décrocher les étoiles, c'est un métier qui s'perd C'est bien dommage Tout d'vient trop sage Les rêves n'ont plus d'repaire Décrocher les étoiles C'est t'emmener en bateau J'veux pas qu't'aies d'moi une image sur un nuage Sujet au vertige, j'peux pas monter si haut C'est pas qu'je me décourage Mais t'en demandes un peu trop J't'ai menti, j'sais pas décrocher les étoiles Déjà tout p'tit, j'montais mal les "mécanos".

 

Vertaling

Haak de sterren los, maak de zee half open Ik hou van obstakels Maar de wonderen Dat wist ik niet hoe ik dat moest doen Verplaats de bergen, ik vertel je niets over het werk! Ik ben een show Ik mag niet rotzooien Maar het citaat is te heet Ik zou duidelijk van je moeten houden Een kleine held Maar alsjeblieft, God kan me deze week niet helpen Hij is "overboekt" maar belt me ??snel terug Het is niet dat ik de moed verlies Maar je vraagt ??iets te veel Ik heb tegen je gelogen, ik weet niet hoe ik de sterren moet laten vallen Ik was al een kind, ik was slecht de "mechanica" aan het monteren De sterren loshaken, het is een verloren beroep Het is jammer Alles wordt te wijs Dromen kennen geen repatriëring Maak de sterren los Het brengt je per boot Ik wil niet dat je een foto van mij op een wolk hebt Onder voorbehoud van hoogtevrees, kan ik niet zo hoog klimmen Het is niet dat ik de moed verlies Maar je vraagt ??iets te veel Ik heb tegen je gelogen, ik weet niet hoe ik de sterren moet laten vallen Ik was al heel jong, ik was slecht de "mechanica" aan het monteren.