Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy mitchell Songtekst: je fais le singe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy mitchell - je fais le singe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van je fais le singe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals je fais le singe .

Origineel

Without a warning you broke my heart, takin' it baby, tore it apart And you left me standin' in the dark, said your love for me was dyin' Come on baby, baby pleasee on baby, cause I'm on my knees Turn on your lights let it shine on me shine on your love light Let it shine on me let shine, let it shine, let it shine When I get lonely in the middle of the night And I need you darlin' to make things all right Soe on baby, baby please and I'm beggin' you baby cause I'm on my knees, Turn on your lights let it shine on me Turn on your love light let it shine on me Let it shine, let it shine, let it shine Without a warning you broke my heart, takin' it baby, tore it apart And you left me standin' in the dark, shine your love for me was dark Come on baby, baby pleasee on baby, cause I'm on my knees Turn on your lights let it shine on me shine on your love light Let it shine on me let shine, let it shine, let it shine

 

Vertaling

Zonder waarschuwing brak je mijn hart, nam het schatje, scheurde het uit elkaar En je liet me staan ??in het donker, zei dat je liefde voor mij aan het verven was Kom op schat, schat alsjeblieft op schat, want ik zit op mijn knieën Doe je lichten aan, laat het op mij schijnen, schijn op je liefdeslicht Laat het op mij schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen Als ik midden in de nacht eenzaam word En ik heb je nodig om alles goed te maken Soe op baby, baby alsjeblieft en ik smeek je baby want ik zit op mijn knieën, Doe je lichten aan en laat het op mij schijnen Zet je liefdeslicht aan, laat het op mij schijnen Laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen Zonder waarschuwing brak je mijn hart, nam het schatje, scheurde het uit elkaar En je liet me staan ??in het donker, schijn dat je liefde voor mij donker was Kom op schat, schat alsjeblieft op schat, want ik zit op mijn knieën Doe je lichten aan, laat het op mij schijnen, schijn op je liefdeslicht Laat het op mij schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen