Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy mitchell Songtekst: otis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy mitchell - otis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van otis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals otis .

Origineel

Ooh, Carlaâ??I love you, baby Ooh, Carlaâ??I love you, little girl Ooh, Otisâ??keep saying you love me You're so sweet to meâ??you're my everything You're my cake and ice creamâ??honey, you remain the same Dimples in your jawâ??so good, honey But one more thing I got to tell you is that As always, I love you, Carla Ooh, Otisâ??keep saying you love me Carla, baby, I really love you I give you everything your heart desires Just your touch set my soul on fire Ain't it plainâ??you're my man Since you kissed me, baby, I'm not the same Ooh, babyâ??I really love you, Carla Ooh, Otisâ??keep saying you love me Carla, honey, I love you I'll always love youâ??I love you, baby You are my everythingâ??my cake and ice cream You're so sweet, honeyâ??sweeter than anything Ain't it plain that you're my man Since you kissed me, baby, I'm not the same Ooh, babyâ??I really love you

 

Vertaling

Ooh, Carlaà ¢ ?? Ik hou van je, schat Ooh, Carlaà ¢ ?? Ik hou van je, klein meisje Ooh, Otisà ¢ blijf zeggen dat je van me houdt Je bent zo lief voor me ... je bent mijn alles Je bent mijn cake en ijsje, schat, je blijft hetzelfde Kuiltjes in je kaak ... zo goed, schat Maar nog iets dat ik je moet vertellen, is dat Zoals altijd hou ik van je, Carla Ooh, Otisà ¢ blijf zeggen dat je van me houdt Carla, schat, ik hou echt van je Ik geef je alles wat je hartje begeert Alleen jouw aanraking zette mijn ziel in vuur en vlam Is het niet duidelijk ... je bent mijn man Sinds je me kuste, schat, ben ik niet hetzelfde Ooh, schat ... Ik hou echt van je, Carla Ooh, Otisà ¢ blijf zeggen dat je van me houdt Carla, lieverd, ik hou van je Ik zal altijd van je houden ... Ik hou van je, schat Jij bent mijn alles ... mijn cake en ijs Je bent zo lief, liefje zoeter dan wat dan ook Is het niet duidelijk dat jij mijn man bent? Sinds je me kuste, schat, ben ik niet hetzelfde Ooh, schatje… Ik hou echt van je