Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy mitchell Songtekst: seul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy mitchell - seul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seul .

Origineel

Seul face au destin Seul sur mon chemin Me voici réclamant tout de ma vie Et je ferai mon chemin Te laissant loin très loin Tu devras t'écarter Oubliant notre amitié L'ambition est mon seul but Moi qui me croyais perdu Seul face au destin Seul tendant les mains J'ai perdu l'amour par ta faute J'ai connu de longues nuits sans fin Mais tu n'en savais rien Oui tu as su me perdre A ses yeux, à mes rêves Vois, ma colère gronde Maintenant qu'j'ai les dents longues Et tu devras t'écarter Oubliant notre amitié L'ambition est mon seul but Moi qui me croyais perdu Et je ferai mon chemin Te laissant loin très loin Tu devras t'écarter Oubliant notre amitié

 

Vertaling

Alleen in het aangezicht van het lot Alleen onderweg Hier claim ik mijn hele leven En ik zal mijn weg vinden Ik laat je ver weg Je zult weg moeten gaan Onze vriendschap vergeten Ambitie is mijn enige doel Ik dacht dat ik verdwaald was Alleen in het aangezicht van het lot Alleen reikend Ik verloor de liefde door jouw schuld Ik heb eindeloze lange nachten gekend Maar je wist het niet Ja, je wist hoe je me kon verliezen In zijn ogen, in mijn dromen Kijk, mijn woede neemt een hoge vlucht Nu mijn tanden lang zijn En je zult weg moeten gaan Onze vriendschap vergeten Ambitie is mijn enige doel Ik dacht dat ik verdwaald was En ik zal mijn weg vinden Ik laat je ver weg Je zult weg moeten gaan Onze vriendschap vergeten