Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Eddy Raven Songtekst: Island

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Eddy Raven - Island ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Island? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Eddy Raven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Eddy Raven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Island .

Origineel

That was my moment That's just the way it was Careless and crazy Running to, God knows where Now where is that heartland? Where is the one who cares? I can hear you calling Wandering boy, come home soon I hear the music I see your face in the moon Who am I fooling? There's no need for me to pretend I might sail forever And never find that island again Read more: Eddy Raven - Island Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Dat was mijn moment Dat is gewoon zoals het was Onzorgvuldig en gek Rennen naar God weet waar Waar is dat kerngebied? Waar is degene die geeft? Ik kan je horen bellen Dwalende jongen, kom snel naar huis Ik hoor de muziek Ik zie je gezicht in de maan Wie hou ik voor de gek? Het is niet nodig dat ik doe alsof Ik zou voor altijd kunnen varen En vind dat eiland nooit meer terug Lees meer: ??Eddy Raven - Island Lyrics | MetroLyrics