Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edens crush Songtekst: it wasn't me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edens crush - it wasn't me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it wasn't me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edens crush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edens crush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it wasn't me .

Origineel

I hear she told you that I took her man. You can tell her I can do better than that. She should point her finger at someone else. I respect my friends and I respect myself. I'm sick and tired. Of hearing her spread those vicious lies. Well it comes as no surprise. That she'd be wasting all your time. She should give it up, find another to blame. And stop messing with my good name. It wasn't me, naturally. Must be a case of mistaken identity. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty. Na na,na,na,na,na. Na,na,na,na,na,na. Did she detect he smelled of strange perfume. Did she find a love note somewhere in his room. Did she hear him talk about me in his sleep. That girl's got a problem, she's in way too deep. Was the lipstick on his shirt what gave that man away. Well, red hot masquerade, it was never my shade. She should give him up, and get over herself. And stop blaming everyone else…. It wasn't me, naturally. Must be a case of mistaken identity. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty. Na,na,na,na,na,na. Na,na,na,na,na,na. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty. No,no,no we just had one drink. No,no,no it's not what you think. No,no,no that's not who I am. I would never do that. It wasn't me, naturally. Must be a case of mistaken identity. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty. It wasn't me, naturally. Must be a case of mistaken identity. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty. It wasn't me, naturally. Must be a case of mistaken identity. It wasn't me, obviously. I'm innocent till proven guilty.

 

Vertaling

Ik hoorde dat ze je vertelde dat ik haar man nam. Je kunt haar vertellen dat ik beter kan dan dat. Ze zou met haar vinger naar iemand anders moeten wijzen. Ik respecteer mijn vrienden en ik respecteer mezelf. Ik ben het zat. om haar die gemene leugens te horen verspreiden. Nou, het komt niet als een verrassing. Dat ze al je tijd verspilt. Ze moet het opgeven, een ander de schuld geven. En hou op mijn goede naam te bezoedelen. Ik was het niet, natuurlijk. Moet een geval van persoonsverwisseling zijn. Ik was het niet, natuurlijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Na, na, na, na, na, na. Na,na,na,na,na,na,na. Heeft ze ontdekt dat hij naar vreemd parfum rook. Heeft ze ergens in zijn kamer een liefdesbriefje gevonden. Hoorde ze hem over mij praten in zijn slaap. Dat meisje heeft een probleem, ze zit er veel te diep in. Was het de lippenstift op zijn shirt die die man verraadde. Nou, rood maskerade, het was nooit mijn kleur. Ze moet hem opgeven, en over zichzelf heen komen. En stop met iedereen de schuld te geven. Ik was het niet, natuurlijk. Moet een geval van persoonsverwisseling zijn. Ik was het niet, natuurlijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Na,na,na,na,na,na,na. Na,na,na,na,na,na. Ik was het niet, duidelijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Nee, nee, nee we hadden gewoon een drankje. Nee, nee, nee het is niet wat je denkt. Nee, nee, nee dat is niet wie ik ben. Ik zou dat nooit doen. Ik was het niet, natuurlijk. Moet een geval van persoonsverwisseling zijn. Ik was het niet, natuurlijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ik was het niet, natuurlijk. Moet een geval van persoonsverwisseling zijn. Ik was het niet, natuurlijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ik was het niet, natuurlijk. Moet een geval van persoonsverwisseling zijn. Ik was het niet, natuurlijk. Ik ben onschuldig tot het tegendeel bewezen is.