Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edens edge Songtekst: amen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edens edge - amen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edens edge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edens edge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amen .

Origineel

I heard from a friend of a friend of a friend that You finally got rid of that girlfriend You finally came out of that lovea boy I heard Mary Jane at the powder-puff beauty shop Sayin' that blond in her tube top She left our Jimmy for a boy in Illinois Someone give me an amen, Someone give me an amen. Can I get a thank God Hallelujah You finally saw what she was doing to ya Your mama called it, she was right Glad to see you saw the light. Whole town yeah we hooped and hollered. She drove away nobody stopped her Na na na na na, I'll say it again Someone give me an amen. Yeah right, like I really coulda said something You wouldn't heard it if the train wasing You had your head so high in the clouds Oh I, I had a really good reason For hiding my feelings but now I can finally spit it out Someone give me an amen. Someone give me an amen. Can I get a thank God Hallelujah You finally saw what she was doing to ya Your mama called it, she was right Glad to see you saw the light. Whole town yeah we hooped and hollered. She drove away nobody stopped her Na na na na na, I'll say it again Someone give me an amen. I'm standing right here in front of you I think I love you too Can I get a thank God Hallelujah Baby do you believe it, do you? Your mama called it, she was right Glad to see you saw the light. Whole town yeah they hooped and hollered. The preacher's son and the farmer's daughter. Na na na na na, I'll say it again Someone give me an amen, Someone give me an amen Na na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na na

 

Vertaling

Dat hoorde ik van een vriend van een vriend van een vriend Je hebt eindelijk die vriendin kwijt Je kwam eindelijk uit die lieve jongen Ik hoorde Mary Jane in de schoonheidssalon met poederdons Ze zei dat blondje in haar tube Ze heeft onze Jimmy achtergelaten voor een jongen in Illinois Iemand geef me een amen, Iemand geeft me een amen. Mag ik God danken Hallelujah Je hebt eindelijk gezien wat ze je aandeed Je moeder noemde het, ze had gelijk Blij om te zien dat je het licht zag. De hele stad, ja, we hebben gehuild en geschreeuwd. Ze reed weg, niemand hield haar tegen Na na na na na, ik zeg het nog een keer Iemand geeft me een amen. Ja, alsof ik echt iets had kunnen zeggen Je zou het niet horen als de trein aan het rijden was Je had je hoofd zo hoog in de wolken Oh ik, ik had echt een goede reden Om mijn gevoelens te verbergen, maar nu kan ik het eindelijk uitspugen Iemand geeft me een amen. Iemand geeft me een amen. Mag ik God danken Hallelujah Je hebt eindelijk gezien wat ze je aandeed Je moeder noemde het, ze had gelijk Blij om te zien dat je het licht zag. De hele stad, ja, we hebben gehuild en geschreeuwd. Ze reed weg, niemand hield haar tegen Na na na na na, ik zeg het nog een keer Iemand geeft me een amen. Ik sta hier recht voor je Ik denk dat ik ook van jou hou Mag ik God danken Hallelujah Schatje geloof je het, of wel? Je moeder noemde het, ze had gelijk Blij om te zien dat je het licht zag. De hele stad, ja, ze hoepelden en schreeuwden. De zoon van de prediker en de dochter van de boer. Na na na na na, ik zeg het nog een keer Iemand geef me een amen, Iemand geeft me een amen Na na na na na na na na na Na na na na na na na na na