Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edgewater Songtekst: as if you know me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edgewater - as if you know me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as if you know me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edgewater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edgewater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as if you know me .

Origineel

I collect myself from falling down Disengage to rearrange myself without your fate And it rains And it rains You say you know who I am You found the worst in me You find the way that I walk, talk Such an evil seed The sudden change that we make We will find peace The eyes we slash, the teeth we sink It's called identity And I wonder, wonder What it is that you had said So just bite your tongue Save it for somebody else Spit me out and turn away 'Cause I have better ways to spend my days [repeats]

 

Vertaling

Ik zorg ervoor dat ik niet val Ontkoppel me om mezelf te herschikken zonder jouw lot En het regent En het regent Je zegt dat je weet wie ik ben Je vond het ergste in mij Je vindt de manier waarop ik loop, praat Zo'n slecht zaad De plotselinge verandering die we maken We zullen vrede vinden De ogen snijden we, de tanden zinken we Het heet identiteit En ik vraag me af, vraag me af Wat je zei Dus bijt gewoon op je tong Bewaar het voor iemand anders Spuug me uit en draai je om Omdat ik betere manieren heb om mijn dagen door te brengen [herhaalt]