Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edgewater Songtekst: science of it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edgewater - science of it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van science of it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edgewater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edgewater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals science of it all .

Origineel

Heard it all before but it's this time it's calling out Coming back for more Looking through the center of an ordinary life It's taking over my mind Who will save me from myself? I can't take this one last step My tired eyes have been deprived And I can see the light, I can't take it anymore Heard it all before but it's this time it's calling out Knocking at my door Feeling all the pressures of this circumstantial time It's taking over my life Who will save me from myself? I can't take this one last step My tired eyes have been deprived It's time to say goodbye, I can't take it anymore

 

Vertaling

Ik heb het allemaal eerder gehoord, maar dit keer roept het Kom terug voor meer Kijkend door het middelpunt van een gewoon leven Het neemt mijn gedachten over Wie zal mij van mezelf redden? Ik kan deze laatste stap niet nemen Mijn vermoeide ogen zijn verstoken En ik kan het licht zien, ik kan er niet meer tegen Ik heb het allemaal eerder gehoord, maar dit keer roept het Kloppen op mijn deur Voel alle druk van deze indirecte tijd Het neemt mijn leven over Wie zal mij van mezelf redden? Ik kan deze laatste stap niet nemen Mijn vermoeide ogen zijn verstoken Het is tijd om afscheid te nemen, ik kan er niet meer tegen