Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edie brickell the new bohemians Songtekst: nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edie brickell the new bohemians - nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edie brickell the new bohemians! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edie brickell the new bohemians en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing .

Origineel

Are you in bad mood? Don't you wanna talk about it? Did I say somethin' rude? You don't have to cry about it. Aren't you feelin' okay? Would you like a little company? Or did you have a bad day? Are you mad at me? Let it show Don't tell me nothing I don't wanna know There's nothing I hate more than nothing Nothing keeps me up at night I toss and turn over nothing Nothing could cause a great big fight Hey what's the matter? Don't tell me nothing.

 

Vertaling

Ben je in een slechte bui? Wil je er niet over praten? Heb ik iets onbeschoft gezegd? Je hoeft er niet om te huilen. Voel je je niet goed? Wil je een beetje gezelschap? Of heb je een slechte dag gehad? Ben je boos op me ? Laat 't merken. Vertel me niets wat ik niet wil weten Er is niets dat ik meer haat dan niets Niets houdt me 's nachts wakker Ik lig te woelen over niets Niets kan een groot gevecht veroorzaken Hé, wat is er aan de hand? Zeg me niet niets.