Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edith frost Songtekst: denied

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edith frost - denied ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van denied? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edith frost! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edith frost en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals denied .

Origineel

I denied i would hide I denied the light I denied i would lie I denied the light Why'd i deny Why would i lie Why would i write Out of the boundaries Out of the words Out of the lines Light up the fire Light up the foundries Ahhh... ahhh... ahhh... I denied i would hide I denied the light I denied i would cry I denied the light Why'd i deny Why'd i divide I'd like to fly Burn off the boundaries I'd like to light Fires in the world Burn out the lights Burn up the foundries Ahhh... ahhh... ahhh...

 

Vertaling

Ik ontkende dat ik me zou verstoppen Ik ontkende het licht Ik ontkende dat ik zou liegen Ik ontkende het licht Waarom zou ik ontkennen Waarom zou ik liegen Waarom zou ik schrijven Buiten de grenzen Buiten de woorden Buiten de lijnen Steek het vuur aan Steek de gieterijen aan Ahhh... ahhh... ahhh... Ik ontkende dat ik me zou verstoppen Ik ontkende het licht Ik ontkende dat ik zou huilen Ik ontkende het licht Why'd i deny Waarom scheidde ik Ik zou willen vliegen De grenzen wegbranden Ik zou willen aansteken Vuren in de wereld De lichten uitbranden De gieterijen opbranden Ahhh... ahhh... ahhh...