Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edith piaf Songtekst: exodus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edith piaf - exodus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van exodus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edith piaf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edith piaf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals exodus .

Origineel

Ils sont partis dans un soleil d'hiver Ils sont partis courir la mer Pour éffacer la peur Pour écraser la peur Que la vie a clouée au fond do c?ur Ils sont partis en croyant aux moissons Do vieux pays de leurs chansons Le c?ur chantant d'éspoir Le c?ur hurlant d'éspoir Ils ont repris le chemin de leur mémoire Ils ont pleuré les larmes de la mer Ils ont versé tant de prières : "Délivrez-nous, nos frères ! Délivrez-nous, nos frères !" Que leurs frères les ont tirés vers la lumière Ils sont là -bas dans un pays nouveau Qui flotte au mât de leur bateau Le c?ur brisé d'amour Le c?ur perdu d'amour Ils ont retrouvé la terre de l'amour

 

Vertaling

Ze vertrokken in een winterzon Ze vertrokken om de zee te bevaren Om de angst weg te nemen Om de angst te verpletteren Ik weet niet wat ik eraan moet doen, ik weet niet wat ik eraan moet doen Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet wat ik met je aan moet. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ze hebben de weg van hun geheugen genomen Zij huilden de tranen van de zee Ze stortten zoveel gebeden uit: "Verlos ons, onze broeders! Verlos ons, onze broeders!" Dat hun broeders hen naar het licht trokken Ils sont là -bas dans un pays nouveau Die aan de mast van hun schip drijft Het gebroken hart van de liefde Het hart verloren aan de liefde Ze hebben het land van de liefde gevonden