Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: editors Songtekst: dust in the sunlight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: editors - dust in the sunlight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dust in the sunlight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van editors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van editors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dust in the sunlight .

Origineel

[Verse 1] What has been done to you Has been done for a reason From where I'm stood The view reminds me of home A promise is made in good faith It means everything You mean more to me each day And you mean everything, everything [Verse 2] What has been done to you Has been done for a reason From where I'm stood The view reminds me of home [Verse 3] I should know I should know I won't fight I won't fight Well I won't fight I won't fight Well I won't fight Well I won't fight Fight, fight, fight Well I won't fight Well I won't fight Well I won't fight Fight, fight, fight

 

Vertaling

[Vers 1] Wat jou is aangedaan Is gedaan voor een reden Van waar ik sta Het uitzicht herinnert me aan thuis Een belofte is in goed vertrouwen gemaakt Het betekent alles. Jij betekent elke dag meer voor mij En jij betekent alles, alles [Vers 2] Wat jou is aangedaan Is gedaan voor een reden From where I'm stood Het uitzicht herinnert me aan thuis [Vers 3] Ik zou het moeten weten Ik zou het moeten weten ik zal niet vechten Ik zal niet vechten Wel, ik zal niet vechten I won't fight Nou ik wil niet vechten Nou zal ik niet vechten Vecht, vecht, vecht Nou ik wil niet vechten Ik zal niet vechten Nou zal ik niet vechten Vecht, vecht, vecht