Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edson cadorini Songtekst: sinceramente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edson cadorini - sinceramente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sinceramente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edson cadorini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edson cadorini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sinceramente .

Origineel

Sinceramente eu não sabia que pra te entender eu iria. perder você. Nem mesmo nos meus maiores enganos eu paguei pra ver. Agora é tarde, tarde demais, perdi você. Siceramente, eu não sabia que pra te esquecer eu mesmo. iria me perder. Você estava em todos meus planos tão perto de mim. Nem é tão tarde, tão tarde assim, volta pra mim. Me de uma chance apenas eu me arrependi. Agora tô pronto, pronto pro seu amor. Não venha dizer que nunca te amei foi tão verdadeiro. quando eu me entreguei. Ficar sem você é castigo demais. Seu cheiro seu gosto do meu corpo não sai. Te amo demais

 

Vertaling

Ik wist eerlijk gezegd niet dat ik je zou verliezen als ik je zou begrijpen. Zelfs niet in mijn grootste fouten waar ik voor betaald heb. Nu is het te laat, te laat, ik ben je kwijt. Siceramente, ik wist niet dat als ik je zou vergeten, ik mezelf zou verliezen. Je was in al mijn plannen zo dicht bij me. Het is niet zo laat, zo laat, kom terug naar mij. Geef me een kans. Ik heb er spijt van. Nu ben ik klaar, klaar voor jouw liefde. Zeg me niet dat ik nooit van je gehouden heb, dat was waar toen ik mezelf opgaf. Om zonder jou te zijn is een te zware straf. Je geur, je smaak zal mijn lichaam niet verlaten. Ik hou te veel van je.