Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edson e hudson Songtekst: fogo do desejo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edson e hudson - fogo do desejo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fogo do desejo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edson e hudson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edson e hudson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fogo do desejo .

Origineel

Essa menina tem o fogo do desejo. É chumbo quente, é labareda. de vulcão. É de noite, é de dia. É uma chama que incendeia. o coração. Essa menina tem o fogo do desejo. É chumbo quente, é labareda. de vulcão. É de noite, é de dia. E não se apaga essa fogueira. da paixão. Remexe aqui, rebola ali. Assim não dá pra resistir. O seu calor é sedução. Quando cola no meu corpo. O bicho pega no salão. Pra frente, pra trás. Ta tão gostoso, isso aqui ta. Bom demais. Pra frente, pra trás. Ah, vem de novo meu amor,. Eu quero mais. . (fonte: site oficial)

 

Vertaling

Dit meisje heeft het vuur van verlangen. Het is heet lood, het is vlam, van vulkaan. Het is nacht, het is dag. Het is een vlam die brandt. Het hart. Dit meisje heeft het vuur van verlangen. Het is heet lood, het is de vlam van een vulkaan. Het is nacht, het is dag. En je kunt dat vuur van passie niet doven. Schud het hier, rol het daar. Je kunt het niet weerstaan. Jouw warmte is verleiding. Als het aan mijn lichaam kleeft De balzaal staat in brand. Vooruit, achteruit. Het is zo goed hier. Te goed. Vooruit, achteruit. Ah, kom nog eens mijn liefste. Ik wil meer... (bron: officiële site)