Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edu e maraial Songtekst: jogado na maré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edu e maraial - jogado na maré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jogado na maré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edu e maraial! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edu e maraial en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jogado na maré .

Origineel

Chamei o garçom, paguei logo a conta. Saí feito um louco e fui procurar ela. Chegando em casa me desesperei. Ao ver sobre a mesa a aliança dela. E chorei feito criança na janela. Bebendo num bar tão feliz. Com outra do lado, quando o telefone tocou. Deixei chamar, chamar, chamar, não atendi. Quando chegou uma foto-mensagem. Dizendo: "Descobri tudo. Tá acabado, o nosso casamento". Chamei o garçom, paguei logo a conta. Saí feito um louco e fui procurar ela. Chegando em casa me desesperei. Ao ver sobre a mesa a aliança dela. E chorei feito criança na janela. Fui covarde, agora é tarde. Tudo se perdeu. Fui o culpado, peguei pesado. Com quem amor me deu. Por um capricho virei um lixo. Jogado na maré. Eu daria tudo pra reconquistar minha mulher

 

Vertaling

Ik riep de ober, betaalde de rekening meteen. Ik vertrok als een bezetene en ging haar zoeken. Thuis aangekomen wanhoopte ik. Toen ik haar trouwring op de tafel zag liggen. En ik huilde als een kind voor het raam. Drinken in een bar zo gelukkig. Met een ander aan mijn zijde, toen de telefoon ging. Ik liet het overgaan, overgaan, overgaan, ik nam niet op. Toen er een foto-bericht kwam. Er stond, "Ik heb alles ontdekt. Het is voorbij, ons huwelijk." Ik riep de ober, betaalde de rekening. Ik vertrok als een bezetene en ging haar zoeken. Toen ik thuiskwam wanhoopte ik. Toen ik haar trouwring op de tafel zag liggen. En ik huilde als een kind voor het raam. Ik was een lafaard, nu is het te laat. Alles was verloren. Het was mijn schuld, ik nam het te zwaar op. Met degene die me liefde gaf. In een opwelling werd ik vuilnis In het getij gegooid Ik zou alles geven om mijn vrouw terug te winnen