Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edu gueda Songtekst: menina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edu gueda - menina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van menina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edu gueda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edu gueda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals menina .

Origineel

Olha só a bobagem que a gente fez. Separar por uma briga de momentos. E eu sei que você tá aí chorando. Pode crer que eu também tô aqui sofrendo. O motivo é simples, você sabe bem. Desse jeito só vamos perder mais tempo. O que a gente sente não é brincadeira. E é impossível viver longe desse sentimento. E aí? Me diz. Ô menina será que um dia você vai ser minha. Ô menina cê nunca mais vai se sentir sozinha. Nós dois e o céu sem nada pra fazer. Eu vou passar meu tempo beijando você. Nós dois e o céu sem nada pra fazer. Eu vou passar meu tempo beijando você

 

Vertaling

Kijk wat een dwaas ding we hebben gedaan. Uit elkaar gaan voor een moment ruzie. En ik weet dat je huilt. Geloof me, ik zit hier ook te huilen. De reden is simpel, dat weet je. Op deze manier verspillen we alleen maar meer tijd. Wat wij voelen is geen grapje. En het is onmogelijk om van dit gevoel weg te leven. En? Zeg het me. Meisje, ik vraag me af of je ooit de mijne zult zijn. Oh meisje, je zult je nooit meer alleen voelen. Wij tweeën en de lucht die niets te doen heeft. Ik breng mijn tijd door met jou te kussen. Wij tweeën en de hemel die niets te doen heeft. Ik ga mijn tijd spenderen aan jou te kussen.