Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: faz amor comigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - faz amor comigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faz amor comigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faz amor comigo .

Origineel

Teu sorriso iluminado. Fez revelação em mim. E por tudo que é sagrado. Nunca imaginei querer alguém assim. Feito água cristalina. Rio procurando o mar. O desejo me alucina. Faço qualquer coisa pra você ficar. Faz amor comigo, faz amor comigo. Me tira dessa solidão. Vem matar minha saudade. Faz essa vontade. Do meu coração. O teu jeito apaixonado. Os teus olhos cor de mel. O perfume do pecado. Que me faz sonhar. Chegar até o céu. Teu abraço é meu sossego. O teu corpo é meu calor. Teu carinho é meu chamego. A felicidade tem o teu sabor

 

Vertaling

Je glimlach lichtte op. Maakte een openbaring in mij. En bij alles wat heilig is. Ik had nooit gedacht dat ik zo iemand zou willen. Zoals kristalhelder water. Rivier op zoek naar de zee. Het verlangen hallucineert me. Ik doe alles voor je om te blijven. Bedrijf de liefde met me, bedrijf de liefde met me. Haal me uit deze eenzaamheid. Kom mijn verlangen doden. Maak deze wens. Mijn hart. Op jouw gepassioneerde manier. Je honingkleurige ogen. Het parfum van de zonde. Dat doet me dromen. Om de hemel te bereiken. Jouw omhelzing is mijn vrede. Jouw lichaam is mijn warmte. Jouw streling is mijn chamego. Geluk heeft jouw smaak