Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: frases

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - frases ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frases? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frases .

Origineel

Eu queria. Tanto. Te amar. Só que não te via. E o meu dia. Pior. E sem você. Contigo. É mais confiável. Eu te amo. Você o meu redor é disfarsável. Essa frase. Foi pra alguém. Que me apaixonei. Que me entreguei. Pra valer. Meu bem. Eu faço loucura. É demais tentei. Um calor. Sem você a paixão. Não é intima. Essa frase. É minha rima. É o meu amor. Eu te amei. O meu coração. Esta batendo. Dizendo. Que você tem razão. Que nos se amamos. E se gostamos. É emoção.. Frase de um amor

 

Vertaling

Dat wilde ik wel. Zoveel. Om van je te houden. Ik kon je gewoon niet zien. En mijn dag. Erger. En zonder jou. Met jou. Het is betrouwbaarder. Ik hou van je. Je bent overal om me heen. Die zin. Het was voor iemand. Dat ik verliefd werd. Ik gaf mezelf aan. Echt waar. Oh, baby. Ik ben gek. Het is te veel wat ik geprobeerd heb. Een warmte. Zonder jou de passie. Het is niet intiem. Die zin. Het is mijn rijm. Het is mijn liefde. Ik hield van je. Mijn hart. Is aan het slaan. Zeggen. Dat je gelijk hebt. Dat we van elkaar houden. En van elkaar houden. Het is emotie... Zin uit een liefde