Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: instante mágico

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - instante mágico ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van instante mágico? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals instante mágico .

Origineel

É mágico o instante que eu te encontro. É Bálsamo que invade o meu peito. Me sinto tão feliz que fico tonto. Por mais que eu evite não tem jeito. Você tem um poder que me domina. Me ama quando quer e eu aceito. Sou sempre levado por seus beijos. Que tem sempre a emoção da primeira vez. Que deixa as mãos suadas de desejos. Eu quero sempre mais te amar outra vez. Você tem tudo a ver com a minha vida. Não é mais impressão agora eu sei. Sabe de mim. Como se lesse meus pensamentos. Fala com os olhos. Quando me olha eu não aguento. E fico assim. Em suas mãos feito um menino. Às vezes acho. Que você é dona do meu destino. E sou sempre levado por seu beijo. Que tem sempre a emoção da primeira vez. Que deixa as mãos suadas de desejos. Eu quero sempre mais te amar outra vez. Você tem tudo a ver com a minha vida. Não é mais impressão, agora eu sei. Sabe de mim. Como se lesse meus pensamentos. Fala com os olhos. Quando me olha eu não aguento. E fico assim. Em suas mãos feito um menino. Às vezes acho. Que você é dona do meu destino. É mágico o instante que eu te encontro

 

Vertaling

Het is magisch zodra ik je ontmoet. Het is balsem die mijn borst binnendringt. Ik voel me zo gelukkig dat ik duizelig word. Hoezeer ik het ook vermijd, er is geen manier. Je hebt een macht die mij domineert Je houdt van me wanneer je wilt en ik accepteer het. Ik ben altijd gegrepen door je kussen Dat heeft altijd de spanning van de eerste keer. Dat maakt mijn handen zweterig van verlangen. Ik wil altijd weer van je houden. Je gaat helemaal over mijn leven. Het is niet langer een indruk nu ik het weet. Je weet van mij. Alsof je mijn gedachten leest. Je spreekt met je ogen. Als je naar me kijkt, kan ik het niet uitstaan. En ik blijf zo. In zijn handen als een kleine jongen. Soms denk ik Jij bent de meester van mijn lot. En ik ben altijd ingenomen met je kus. Die altijd de spanning heeft van de eerste keer. Dat maakt mijn handen zweterig van verlangen. Ik wil altijd weer van je houden. Je gaat helemaal over mijn leven. Het is niet langer een indruk, nu ik het weet. Je weet van mij. Alsof je mijn gedachten leest. Je spreekt met je ogen. Als je naar me kijkt, kan ik het niet uitstaan. En ik blijf zo. In zijn handen als een kleine jongen. Soms denk ik Dat jij de eigenaar bent van mijn lot. Het is magisch zodra ik je ontmoet