Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: não acredito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - não acredito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não acredito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não acredito .

Origineel

Se você olhar meus olhos. e disser que me esqueceu. que existe em sua vida. outro amor melhor que o meu. não acredito. se alguém tocar seu corpo. nos caminhos onde andei. pode até sentir seu gosto. mais te amar como eu te amei. não acredito. me querer é seu castigo. e você tem que suportar. e lembrar até na hora. que um outro te tocar. se ele te fizer carinho. e você sentir tesão. vai doer mais que espinho. se não for a minha mão. refrão. não acredito. que você possa. deitar com outro. e tentar me esquecer. só acredito. na nossa história. o meu destino. é ficar perto de você. se alguém tocar seu corpo...

 

Vertaling

Als je in mijn ogen kijkt en zegt dat je me vergeten bent, dat er een andere liefde in je leven is, beter dan de mijne, geloof ik het niet. Als iemand je lichaam aanraakt, op de paden die ik heb bewandeld, je kunt zelfs zijn smaak proeven, maar je liefhebben zoals ik je heb liefgehad, geloof ik het niet. Mij liefhebben is je straf, en die moet je dragen, en zelfs nu nog onthouden. Als iemand anders je aanraakt. Als hij je streelt en je geil vindt. Het zal meer pijn doen dan een doorn. Als het mijn hand niet is. Ik geloof niet dat je met iemand anders kunt liggen en me proberen te vergeten. Ik geloof alleen in onze geschiedenis. Mijn lot is om dicht bij jou te blijven. Als iemand je lichaam aanraakt...