Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: pedaço da minha vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - pedaço da minha vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pedaço da minha vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pedaço da minha vida .

Origineel

Pedaço De Minha Vida. Quando eu estiver longe de ti. Ouça esta canção querida. Que eu cantarei só pra você. É um pedacinho de minha vida. No rádio está tocando está melodia. Que a ti eu ofereço de coração. Se eu estiver distante recordarás. Daqueles doces momentos terás saudade, muita solidão. Pedaço de minha vida. Razão do mue padecer. Serei sempre teu amor querida. Se um dia nos separarmos. Jamais me esquecerás. Porque minha voz pra sempre ouvirás

 

Vertaling

Piece Of My Life. Als ik ver weg van jou ben. Luister naar dit liedje, baby. Dat ik alleen voor jou zal zingen. Het is een stukje van mijn leven. Op de radio speelt deze melodie. Ik bied het je aan vanuit mijn hart. Als ik ver weg ben, zul je het je herinneren. Van die zoete momenten die je zult missen, een hoop eenzaamheid. Een stukje van mijn leven. Redenen voor mijn lijden. Ik zal altijd je liefde zijn, lieveling. Als we op een dag uit elkaar gaan. Je zult me nooit vergeten. Omdat je altijd mijn stem zult horen