Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eduardo costa Songtekst: percebi tarde demais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eduardo costa - percebi tarde demais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van percebi tarde demais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eduardo costa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eduardo costa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals percebi tarde demais .

Origineel

Percebi tarde demais,. Que te perdi.. Percebi tarde demais,. Que sem você não sei viver,. Percebi tarde demais. que seu amor por mim morreu,. Se você antes sofria,. Hoje quem sofre sou eu.. Percebi tarde demais,. que você não é mais menina. Que é a deusa dos meus sonhos,. a mulher que me fascina.. Refrão:. Se eu te perdi,. Eu sei que a culpa não é sua,. Procurei amor na rua,. Uma aventura qualquer,. Se eu te perdi,. eu sei que eu fui o culpado.. Sei que eu fiz tudo errado,. Eu não soube te amar.

 

Vertaling

Ik realiseerde me te laat. Ik ben je kwijt... Ik realiseerde me te laat... Zonder jou kan ik niet leven. Ik realiseerde me te laat... dat je liefde voor mij stierf,... Als je ooit geleden hebt... Vandaag ben ik het die lijdt... Ik realiseerde me te laat,.. dat je geen meisje meer bent. Je bent de godin van mijn dromen, de vrouw die me fascineert... Refrein. Als ik je kwijt ben. Ik weet dat het niet jouw schuld is. Ik zocht liefde op straat. Wat een avontuur... Als ik je kwijt ben, weet ik dat het mijn schuld was... Ik weet dat ik alles verkeerd heb gedaan. Ik wist niet hoe ik van je moest houden.