Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edward sharpe the magnetic zeros Songtekst: this life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edward sharpe the magnetic zeros - this life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edward sharpe the magnetic zeros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edward sharpe the magnetic zeros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this life .

Origineel

I've been trying to pretend That death is my friend Oh, this life Yes, this life ain't for me now I've been lying to myself Not to nobody else Oh, this life Yes, this life ain't for me now No Liar I'm telling the truth to y'all Higher Gonna give a little proof to y'all Higher I'm gonna jump in the fire Well I walked into black Said I weren't coming back Saw my angel in blue She tell me "This life ain't for you" Oh, this life Tell it to me this life, ain't for me now I woke up feeling new 'Cause now I know this life is for you Yes, this life Oh, this life ain't for me now It's for you! Liar I'm telling the truth to y'all Higher I'm gonna give a little proof to y'all I'm gonna jump to the fire!

 

Vertaling

Ik heb geprobeerd te doen alsof dat de dood mijn vriend is Oh, dit leven Ja, dit leven is nu niet voor mij Ik heb tegen mezelf gelogen Niet tegen iemand anders Oh, dit leven Ja, dit leven is nu niet voor mij No Leugenaar Ik vertel de waarheid aan jullie allemaal Higher Ik ga een beetje bewijs geven aan jullie allemaal. Higher I'm gonna jump in the fire Well I walked into black Said I'm not coming back Saw my angel in blue She tell me "This life ain't for you" Oh, dit leven Zeg het me, dit leven, is nu niet voor mij Ik werd wakker met een nieuw gevoel 'Omdat ik nu weet dat dit leven voor jou is Ja, dit leven Oh, dit leven is nu niet voor mij Het is voor jou! Leugenaar Ik vertel de waarheid aan jullie allemaal Higher Ik ga een beetje bewijs geven aan jullie allemaal. Ik spring in het vuur!