Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: edwin mccain Songtekst: don t bring me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: edwin mccain - don t bring me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t bring me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van edwin mccain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van edwin mccain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t bring me down .

Origineel

Well I don't drive a fast car You know it just ain't my style And I don't give a damn about that You know it ain't worth my while And I've been known to run around Burned some bridges in my time You know those girls tried to tie me down But my heart is still all mine Well Elvis had his blue suede shoes and Samson had his hair You know I got my music baby And my dreams will take me there You know I don't smoke cigarettes I don't see the point And if you're gonna put smoke in your lungs Might as well smoke a joint Well I don't mind if you hang around Just don't start talking that love talk baby Don't Bring Me Down Well don't call me a scoundrel Baby don't call me a thief Don't look down your nose at me I don't need all your grief Join me and the JESTERS, singing for today Live life at its fullest Before it slips away Well I don't mind if you hang around Just don't start talking that love talk baby Don't bring me down Why you want to shoot me down I'm just trying to be your friend now baby But you lock the door, hide the key, hide under the bed You're gonna hide from me Come on baby, let me in...

 

Vertaling

Nou, ik rijd niet in een snelle auto. Je weet dat het gewoon niet mijn stijl is En dat interesseert me geen moer Je weet dat het mijn tijd niet waard is En ik ben bekend om rond te rennen Ik heb wat bruggen verbrand in mijn tijd Je weet dat die meisjes me probeerden vast te binden Maar mijn hart is nog steeds helemaal van mij Elvis had zijn blauwe suède schoenen en Samson had zijn haar Je weet dat ik mijn muziek heb, baby En mijn dromen zullen me daar brengen Je weet dat ik geen sigaretten rook Ik zie het nut er niet van in En als je rook in je longen gaat stoppen Kan je net zo goed een joint roken Wel, ik vind het niet erg als je hier rondhangt Begin alleen niet over liefde te praten, schatje Don't Bring Me Down Noem me geen schurk Baby don't call me a thief Kijk niet met je neus op me neer Ik heb al je verdriet niet nodig Join me and the JESTERS, singing for today Leef het leven met volle teugen Before it slips away Nou, ik vind het niet erg als je rondhangt Just don't start talking that love talk baby Don't bring me down Waarom wil je me neerschieten Ik probeer alleen maar je vriend te zijn, schatje Maar je doet de deur op slot, verstopt de sleutel, verstopt je onder het bed You're gonna hide from me Kom op schatje, laat me binnen...