Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eels Songtekst: tiger in my tank

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eels - tiger in my tank ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tiger in my tank? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tiger in my tank .

Origineel

I bought some rock star ashes From the back of Rolling Stone I guess he wouldn't mind it They couldn't sell his soul The tiger in my tank Is going to go extinct And I'm not feelin so good myself I think I'm on the brink of disaster I had a dream last night The TV and the phone Grew some legs and took a walk And left me all alone The tiger in my tank Is going to go extinct And I'm not feelin so good myself I think I'm on the brink of disaster When I grow up I'll be An angry little whore I'll give you all the finger I'll sell you all what for The tiger in my tank Is going to go extinct And I'm not feeling so good myself I think I'm on the brink of disaster

 

Vertaling

Ik kocht wat rockster as Van de achterkant van Rolling Stone Ik denk dat hij het niet erg zou vinden Ze konden zijn ziel niet verkopen De tijger in mijn tank Gaat uitsterven En ik voel me zelf ook niet zo goed Ik denk dat ik op de rand van de afgrond sta Ik had vannacht een droom De TV en de telefoon Groeiden een paar benen en maakten een wandeling And left me all alone De tijger in mijn tank Gaat uitsterven And I'm not feelin so good myself I think I'm on the brink of disaster When I grow up I'll be Een boze kleine hoer I'll give you all the finger I'll sell you all what for De tijger in mijn tank Is going to go extinct En ik voel me zelf ook niet zo goed I think I'm on the brink of disaster