Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eggum jan Songtekst: ti r

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eggum jan - ti r ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ti r? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eggum jan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eggum jan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ti r .

Origineel

(Jan Eggum/Jan Eggum) Ls bilen Ls bilen Vrt ringe hjem Eg e godt fornyd Eg e blitt trettifem Eg e kommet frem Slank kone, fet jobb (eg e litt fet sjl) Vi var tjuefem Vi var anti alt, en naiv politisk tro ingen steder bo ideen var god men det tok Ti r se at opprret var bare ord Ti r skjnne meldingen fra far og mor Ti r bli s lei av drmmer, lei av l men no har eg funnet meg sjl Vil du ha whisky? Du kan godt f whisky To barn, en katt Eg tjener jvlig bra, men eg har altfor mye skatt Ligger du her i natt? Vi har god plass, ikkje sant, skatt? Vi var tjuefem Vi tok del i hver demonstrasjon Ner' p stasjon' var eg en scenevant demonstrant det tok Ti r se at fellesskapet va en fake Ti r miste troen min p slag og streik Ti r se verdien av en ordensmakt Du vet samfunnet m g i takt Vil du se TV? Du kan godt se TV Visst kom det brtt p dette ekteskapet En sjelden gang gr eg p by'n og leker ape ja, eg ser p damer, men eg har for mye tape Eg har offerviljen Eg gjr alt for familien G og legg deg G og legg deg Si ka du gjr E du den samme raddisen som fr Nei, tiden gjr at man br midt i et liv vere konservativ De p nitten r e der det foregr men tror du de forstr de m gi opp en gang det blir en annen sang om Ti r med boligln og laber lnn Ti r d er det ikkje lenger noen bnn Ti r d ser de verden som han e Det er ingenting gjre med det Men skal du g alt? Nei skal du g alt? Ha god tur hem Eg hper snart du skjnner at du og e trettifem

 

Vertaling

(Jan Eggum/Jan Eggum) Ls bilen Ls bilen Vrt ringe hjem Eg e godt fornyd Eg e blitt trettifem Eg e kommet frem Slank kone, fet jobb (b.v., je hebt het mis) Vi var tjuefem Vi var anti alt, en naiv politisk tro ingen steder bo ideen var god men det tok Ti r se at opprret var bare ord Ti r skjnne meldingen fra far og mor Ti r bli s lei av drmmer, lei av l men no har eg funnet meg sjl Heeft u whisky? Du can godt f whisky Naar de schuur, en katt Eg tjener jvlig bra, men eg har altfor mye skatt Ligger du her i natt? Vi har god plass, ikkje sant, skatt? Vi var tjuefem Vi tok del i hver demonstrasjon Ner' p stasjon' var eg en scènevant demonstrant det tok Ti r se at fellesskapet va en fake Ti r miste troen min p slag og streik Ti r zie verdien av en ordensmakt Du vet samfunnet m g i takt Wil je TV kijken? Je kan godt tv kijken. Visst kom det brtt p dette ekteskapet En sjelden bende gr eg p by'n og leker ape ja, eg ser p damer, men eg har for mye tape Eg har offerviljen Eg gjr alt voor familien G og legg deg G og legg deg Si ka du gjr E du den samme raddisen som fr Nei, tiden gjr at man br midt i et liv vere konservativ De p nitten r e der det foregr men tror du de forstr de m gi opp en gang det blir en annen sang om Ti r med boligln og laber lnn Ti r d er det ikkje lenger noen bnn Ti r d ser de verden som han e Det er ingenting gjre med det Men skal du g alt? Nei skal du g alt? Ha god tur hem Eier snart Je moet je en je trettifem