Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: egypt central Songtekst: leap of faith

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: egypt central - leap of faith ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leap of faith? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van egypt central! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van egypt central en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leap of faith .

Origineel

Now everything inside my life's become a mystery And all the things that I've held dear have lost reality I cannot go I do not know if you are really here Just let me know I need a friend to depend on I need so much more Another reason to live my life is knocking on my door I need to know if I can go All the way down and back again I need to know if I can take another leap of faith today Someone tell me so I can figure it out Something's wrong nothing's right My life is filled with doubt Lost the only really thing I've ever known Lost it all and now my hope is gone

 

Vertaling

Nu is alles in mijn leven een mysterie geworden En alle dingen die mij dierbaar waren hebben hun realiteit verloren Ik kan niet gaan. Ik weet niet of je echt hier bent. Laat het me gewoon weten Ik heb een vriend nodig waar ik op kan vertrouwen Ik heb zoveel meer nodig Een andere reden om mijn leven te leven klopt op mijn deur Ik moet weten of ik kan gaan Helemaal naar beneden en weer terug Ik moet weten of ik vandaag nog een sprong in het duister kan maken. Laat iemand het me vertellen zodat ik het kan uitzoeken Er is iets mis, niets is goed Mijn leven is gevuld met twijfel Ik ben het enige echte dat ik ooit gekend heb kwijtgeraakt Alles verloren en nu is mijn hoop weg