Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eightball mjg Songtekst: i know u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eightball mjg - i know u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eightball mjg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eightball mjg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know u .

Origineel

[Eightball] Eightball, the one you know from bustin' flows Bout that real shit and bout these shady ass hoes I hit the block when I was 12 and I ain't never leavin' Kept a grip and kept on tippin' right through drought season Never been a hater even at my lowest level Some niggaz get some change and sell they soul to the Devil I'm drinkin' Dom, man I'm chiefin' on some green sticky Space Age Pimpin' and my real niggaz rollin' with me Glocks and K's and Rugers with the rubber grip Got 'Tel two-way transmittin' on my hip Keep it real with them niggaz that be real with me Orange Mile forever reppin' Memphis, Tennessee - MJG [MJG] Him and me, me and him, that's how we rolled Over ten million records sold, Platinum and Gold We broke the mold, ain't no duplicatin' the two who makin' hit shit in clutch situations and demonstratin' the real quality of a team which consists of Eightball & MJG, we do this shit 'cause it feel good First of all, we sacrificed for it But afford it, then motherfuckers sheist for it In the jungle of concrete just within one beat of the heart you can be taken apart Ain't no regret but scars from my battlin' hard tactics I think I'll roll with the paper, you can keep the plastic [Chorus] I know you niggaz got doe I saw you in them videos I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes I saw you with them freak hoes I know you niggaz got it made I saw you on the front page [Eightball] I've seen a lot of niggaz come and go Saw some shit fall and seen a lot of shit grow Money here, money gone like a magic trick Real hustlers hustle with or without that shit I get my grind on daily 'cause I wanna see Me and my niggaz gettin' paid 'til we elderly And it ain't hard if we all put that work in Keep it twerkin 'til they close the fuckin' curtains We all dream and we all have fantasies Every nigga wanna buy that house for mama G But life is like a roll of the dice, right Sometimes you win and sometimes you just might Lose it all, fucked up sick and don't know what to do That's when you find out who really down to bust for you I rock and roll from my heart and let my soul glow And don't worry about what a nigga think he know, ya know? [Chorus] I know you niggaz got doe I saw you in them videos I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes I saw you with them freak hoes I know you niggaz got it made I saw you on the front page [MJG] Nothin' but 24/7 - 365 Eleven to eleven I be off in the fire of this revolution, the solution is what I'm spittin' Fat stacks of green backs is what I'm gettin' Jaw bones and microphones, that's what I'm hittin' I'm hangin' on the edge of the cliff with no mittens Thick flickin', chrome smokin', preferred potion Man will never touch my flow, deep as the ocean When you go down too far and you - can't seem to light Best to look out for that pressure baby, it bust pipes I got too much fight - in my heart, body, my insight is magnifyed a thousand times, more than the average guys My status lies right before you with no disguise The black mack is here to step up and so I rise My shit has gone way past cold, it's freeze dry One brain can't do what I do, you need five [Chorus] I know you niggaz got doe I saw you in them videos I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes I saw you with them freak hoes I know you niggaz got it made I saw you on the front page

 

Vertaling

[Eightball] Eightball, diegene die je kent van het bustin' flows Van die echte shit en van die louche kontschoffies Ik ging de straat op toen ik 12 was en ik ga nooit meer weg Ik heb me vastgeklampt en ben door het droogteseizoen heen blijven tippelen. Never been a hater even at my lowest level Sommige niggaz krijgen wat kleingeld en verkopen hun ziel aan de duivel I'm drinkin' Dom, man I'm chiefin' on some green sticky Space Age Pimpin' and my real niggaz rollin' with me Glocks en K's en Rugers met de rubberen grip Got 'Tel two-way transmittin' on my hip Keep it real with them niggaz that be real with me Orange Mile reppin' voor altijd Memphis, Tennessee - MJG [MJG] Him and me, me and him, that's how we rolled Meer dan tien miljoen platen verkocht, platina en goud We braken de mal, ain't no duplicatin' the two who makin' hit shit in clutch situations en demonstreerden de echte kwaliteit van een team dat bestaat uit... Eightball & MJG, we doen dit omdat het goed voelt. Ten eerste, hebben we er voor opgeofferd. Maar het veroorloven, dan klootzakken sheist voor het In de jungle van beton net binnen een tel van het hart kan je uit elkaar gehaald worden Er is geen spijt, maar littekens van mijn harde gevechtstactiek Ik denk dat ik het papier laat rollen, jij mag het plastic houden [refrein] I know you niggaz got doe Ik zag je in die video's I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes Ik zag je met die mafkezen Ik weet dat jullie niggaz het gemaakt hebben Ik zag je op de voorpagina [Eightball] Ik heb veel nikkers zien komen en gaan. Ik heb wat zien vallen en veel zien groeien. Geld hier, geld weg als een magische truc Echte ritselaars ritselen met of zonder die troep Ik ga dagelijks aan de slag, want ik wil zien Ik en mijn niggaz krijgen betaald tot we oud zijn. En het is niet moeilijk als we er allemaal voor werken Keep it twerkin 'till they close the fuckin' curtains We dromen allemaal en we hebben allemaal fantasieën Elke nigga wil dat huis kopen voor mama G But life is like a roll of the dice, right Soms win je en soms kan je gewoon Lose it all, fucked up sick and don't know what to do Dat is wanneer je erachter komt wie er echt voor je gaat. Ik rock en rol vanuit mijn hart en laat mijn ziel gloeien And don't worry about what a nigga think he know, ya know? [refrein] I know you niggaz got doe Ik zag je in die video's I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes Ik zag je met die mafkezen Ik weet dat jullie niggaz het gemaakt hebben Ik zag je op de voorpagina [MJG] Nothin' but 24/7 - 365 Eleven to eleven I be off in the fire van deze revolutie, de oplossing is wat ik spuug Vette stapels groene ruggen is wat ik krijg Kaakbeenderen en microfoons, dat is wat ik raak I'm hangin' on the edge of the cliff with no mittens Thick flickin', chrome smokin', preferred potion Man will never touch my flow, deep as the ocean When you go down too far and you - can't seem to light Pas maar op voor die druk, baby, het breekt pijpen Ik heb te veel strijd - in mijn hart, lichaam, mijn inzicht wordt duizend keer vergroot, meer dan de gemiddelde jongens Mijn status ligt recht voor je zonder vermomming The black mack is here to step up and so I rise Mijn shit is veel te koud, het is vriesdroog Eén brein kan niet doen wat ik doe, je hebt er vijf nodig [Chorus] I know you niggaz got doe I saw you in them videos I know you niggaz stay high I saw you at the club right? I know you niggaz keep hoes Ik zag je met die mafkezen Ik weet dat jullie niggaz het gemaakt hebben Ik zag je op de voorpagina