Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eighteen visions Songtekst: fashion show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eighteen visions - fashion show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fashion show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eighteen visions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eighteen visions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fashion show .

Origineel

She couldn't kill me from the start She thought that she could break me heart I'm not the one that's been held down Because you're the one that's letting me go See me dancin' in the rain See me insane If you could feel my pain then you'd know I'll try to run and hide This hot pink is way too bright I'm pretty in pink and these looks could kill if she finds me This hot pink is way too bright I could be so abstract She wouldn't know what to do But would she leave me alone? If she knew that I was on fire She couldn't kill me from the start She thought she could break my heart You're only holding me down I don't want you around Sugar, sugar Please leave me alone Sugar, Sugar I could be so abstract So don't you fuckin' tell me that I'm wrong

 

Vertaling

Ze kon me niet vanaf het begin doden. Ze dacht dat ze mijn hart kon breken. Ik ben niet degene die in bedwang werd gehouden Because you're the one that's letting me go See me dancin' in the rain See me insane If you could feel my pain then you'd know Ik zal proberen te vluchten en me te verstoppen Dit hete roze is veel te fel Ik ben mooi in roze en deze blikken kunnen doden als ze me vindt Dit hete roze is veel te fel Ik zou zo abstract kunnen zijn Ze zou niet weten wat te doen Maar zou ze me met rust laten? Als ze wist dat ik in brand stond Ze kon me niet meteen doden Ze dacht dat ze mijn hart kon breken Je houdt me alleen maar tegen. Ik wil je niet in de buurt Suiker, suiker Laat me alsjeblieft met rust Zoetje, zoetje Ik zou zo abstract kunnen zijn Dus zeg me verdomme niet dat ik het mis heb