Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: einherjer Songtekst: the conquerer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: einherjer - the conquerer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the conquerer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van einherjer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van einherjer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the conquerer .

Origineel

Waiting for the morning For the sun to climb the mountains For the wind & the waves to answer my call My sword lays beside me My ship lays ashore But few to fight by my side The snow is slowly falling And gently caress my skin Where the steel ripped my flesh Mu quest is now ended My home for my awaits Where she prays for my return When the winds are calling me I raise my sword with pride Full of hate & agony Through the storms I ride Fear is not yet known me Fight me & you'll see The vikingblood is strong in me The conqueror I'll be Rans web is avoided Tall mountains salute me Home is home again to me I know by now What matters to me And those involved knows to...

 

Vertaling

Wachtend op de morgen Op de zon die de bergen beklimt Op de wind en de golven die mijn roep beantwoorden Mijn zwaard ligt naast me Mijn schip ligt aan land Maar weinigen om aan mijn zijde te vechten De sneeuw valt langzaam En streelt zachtjes mijn huid Waar het staal mijn vlees scheurde Mijn zoektocht is nu ten einde Mijn thuis wacht op mij Waar ze bidt voor mijn terugkeer Wanneer de winden mij roepen Hef ik mijn zwaard met trots Vol van haat en kwelling Door de stormen rijd ik Angst is mij nog niet bekend Vecht met me en je zult zien Het Vikingbloed is sterk in mij De veroveraar die ik zal zijn Rans web wordt vermeden Hoge bergen groeten mij Thuis is weer thuis voor mij Ik weet nu Wat mij aanbelangt En die betrokken weet...