Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: el debarge Songtekst: private line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: el debarge - private line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van private line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van el debarge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van el debarge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals private line .

Origineel

Tilt up, oh! If you need somebody there Someone to hold you close Someone to care Got something here, waiting for you And I would not believe It's something you can lose If it's loving that you need You can get in touch with me I'll never out of reach Giving you, giving you my private line Call me anytime Don't you know, don't you know you get right through Oh, oh, oh, Giving you, giving you my private line To this heart of mine Oh, you, you got my private line Oh, oh, oh, oh, Aw, baby Mm I came out to nobody else Girl, what you got you got All to yourself I can't be sexy If that's what you like Or just a friendly voice In the middle of the night I'm excite your fantasy Do anything you want me to Love to connect with you Giving you, giving you my private line Call me anytime Don't you know, don't you know you get right through Oh, oh, oh, Giving you, giving you my private line To this heart of mine Oh, you, you got my private line If it's loving that you need You can get in touch with me I'll never out of reach Giving you, giving you my private line Call me anytime Don't you know, don't you know you get right through Oh, oh, oh, Giving you, giving you my private line To this heart of mine Oh, you, you got my private line (Giving you, giving you my private line) To this heart of mine, oh (Don't you know, don't you know you get right through) Oh, oh, oh, Giving you, giving you my private line To this heart of mine Oh, you got my private line (Giving you, giving you my private line) Aw, baby, baby (Don't you know, don't you know you get right through) Oh, oh, oh, oh, (Giving you, giving you my private line) Oh, don't you know you got my private line Call me anytime Got my private line To this heart of mine Girl, it's never too late Wake me up, babe On my private line Don't you know you got it all for yourself, babe (Giving you, giving you my private line) Call me anytime On my private line (Don't you know, don't you know you get right through) Call me anytime

 

Vertaling

Kantelen, oh! Als je iemand nodig hebt Iemand om je vast te houden Iemand die om je geeft Got something here, waiting for you En ik zou niet geloven It's something you can lose Als het liefde is dat je nodig hebt Je kunt met me in contact komen Ik zal nooit buiten bereik zijn Ik geef je, ik geef je mijn privé-lijn Bel me wanneer je maar wilt Weet je niet, weet je niet dat je er meteen doorheen komt Oh, oh, oh, Ik geef je, ik geef je mijn privé lijn Naar dit hart van mij Oh, jij, jij hebt mijn privé lijn Oh, oh, oh,oh, Aw, baby Mm I came out to nobody else Girl, what you got you got All to yourself I can't be sexy If that's what you like Of gewoon een vriendelijke stem In het midden van de nacht Ik prikkel je fantasie Doe alles wat je wilt dat ik doe Hou ervan om met je in contact te komen Ik geef je, ik geef je mijn privé lijn Bel me wanneer je maar wilt Weet je niet, weet je niet dat je er dwars doorheen komt Oh, oh, oh, Ik geef je, ik geef je mijn privé lijn Naar dit hart van mij Oh, jij, jij hebt mijn privé lijn If it's loving that you need Je kunt met me in contact komen I'll never out of reach Ik geef je, ik geef je mijn privé-lijn Bel me wanneer je maar wilt Weet je niet, weet je niet dat je er meteen doorheen komt Oh, oh, oh, Ik geef je, ik geef je mijn privé lijn Naar dit hart van mij Oh, you, you got my private line (Ik geef je, ik geef je mijn privé lijn) To this heart of mine, oh (Weet je niet, weet je niet dat je er meteen doorheen komt) Oh, oh, oh, Giving you, giving you my private line To this heart of mine Oh, you got my private line (Giving you, giving you my private line) Aw, baby, baby (Don't you know, don't you know you get right through) Oh, oh, oh, oh, (Giving you, giving you my private line) Oh, don't you know you got my private line Bel me wanneer je maar wilt Got my private line To this heart of mine Girl, it's never too late Maak me wakker, schat Op mijn privé lijn Weet je niet dat je het allemaal voor jezelf hebt, schat (Giving you, giving you my private line) Call me anytime Op mijn privé-lijn (Don't you know, don't you know you get right through) Call me anytime