Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: el lado cansado Songtekst: greenon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: el lado cansado - greenon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van greenon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van el lado cansado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van el lado cansado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals greenon .

Origineel

Green Oceans need your touch i'm guilty can't go home no regrets i'm just floating slow no regrets i'm just living now hold my back and i will hold yours we are nature and we can't explain that much someone bring the truth bring all of it let's have a walk let's this sound I reload my gun my voice and scream to the seas my words they hush me, and hush me and hush me and tell me i know nothing lonely tree you inspired me i can now walk alone i'm growing capes and capes i'm learning from mistakes hold my back and i will hold yours we are nature and we can't explain that much someone bring the truth bring all of it let's have a walk let's this sound I reload my gun my voice and scream to the seas my words they hush me, and hush me and hush me and tell me i know nothing

 

Vertaling

Groene oceanen hebben jouw aanraking nodig I'm guilty can't go home no regrets i'm just floating slow no regrets i'm just living now hou mijn rug vast en ik de jouwe wij zijn de natuur en we kunnen niet veel uitleggen iemand brengt de waarheid, breng alles Laten we een wandeling maken, laat dit klinken. Ik herlaad mijn geweer mijn stem en schreeuw naar de zeeën mijn woorden ze laten me zwijgen, en zwijgen me en zwijgen me en zeggen me dat ik niets weet Eenzame boom je inspireerde me ik kan nu alleen lopen Ik kweek capes en capes. Ik leer van fouten. Hou mijn rug vast en ik de jouwe wij zijn de natuur en dat kunnen we niet uitleggen Laat iemand de waarheid brengen, breng alles. Laten we een wandeling maken. Laat dit klinken. Ik herlaad mijn geweer mijn stem en schreeuw naar de zeeën mijn woorden ze laten me zwijgen, en zwijgen me en zwijgen me en zeggen me dat ik niets weet