Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: el pequeno gipy Songtekst: chiquilla bonita

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: el pequeno gipy - chiquilla bonita ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chiquilla bonita? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van el pequeno gipy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van el pequeno gipy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chiquilla bonita .

Origineel

Chorus: Chiquilla Bonita Mi nina del alma te espero en la escuela en las manana Repeat Chorus Hoy Le dije a mis padres Lo mucho que te amaba que era la materia que mas estudiaba Yo se Que los estudios tengo que terminar Pero para el amor no hay dar Yo te quiero y algo mass Un sueno con ser abogado un gran doctor pero pierdo el sueno si no estas amorr Repeat chorus

 

Vertaling

Refrein: Chiquilla Bonita Mijn zielskind Ik wacht op je op school. in de ochtenden Herhaal refrein Vandaag vertelde ik mijn ouders Hoeveel ik van je hield Dat het het onderwerp was Ik bestudeerde de meest Ik weet het. Dat ik mijn studies moet afmaken Maar voor de liefde Ik weet dat ik niet kan geven Ik hou van jou en iets massa Ik droom ervan een advocaat te zijn, een groot dokter. Maar ik verlies mijn droom Als je niet verliefd bent Herhaal refrein