Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: el vy Songtekst: careless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: el vy - careless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van careless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van el vy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van el vy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals careless .

Origineel

Didi, are you lost? A Cadillac for your thoughts Where do you go? I don't wanna know Don't be careless with me yet Not yet You're in a hurry I'm stalling Meet me tonight You can drink, while I drive Don't be careless with me yet Not yet I'm staying under spider web roads Don't know what we're waiting for People like us don't ever switch Our videos from scene to scene But I've been wanting you so long I really don't know what to do I don't know what you want from me Didi, if you leave I'll cling to your sleeve Don't be careless with me yet Not yet I still love you I'm still falling I don't know what we're waiting for People like us don't ever switch Our videos from scene to scene But I've been wanting you so long I really don't know what to do I don't know what you want from me It's agony It's agony I don't know what we're waiting for People like us don't ever switch Our videos from scene to scene It's agony It's agony

 

Vertaling

Didi, ben je verdwaald? Een Cadillac voor je gedachten Waar ga je heen? Ik wil het niet weten. Wees nog niet onvoorzichtig met mij Nog niet. Je hebt haast. Ik ben aan het rekken Ontmoet me vanavond Je kunt drinken, terwijl ik rij Wees nog niet onvoorzichtig met me Nog niet. Ik blijf onder spinnenweb wegen Ik weet niet waar we op wachten Mensen zoals wij wisselen nooit Onze video's van scène naar scène Maar ik wil je al zo lang Ik weet echt niet wat ik moet doen Ik weet niet wat je van me wilt Didi, als je weggaat zal ik me vastklampen aan je mouw Wees nog niet onvoorzichtig met mij Nog niet. Ik hou nog steeds van je Ik ben nog steeds aan het vallen Ik weet niet waar we op wachten Mensen zoals wij wisselen nooit Onze video's van scène naar scène Maar ik wil je al zo lang Ik weet echt niet wat ik moet doen Ik weet niet wat je van me wilt Het is een kwelling. Het is een lijdensweg Ik weet niet waar we op wachten. Mensen zoals wij wisselen nooit Onze video's van scène naar scène Het is een lijdensweg Het is een lijdensweg