Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elaine paige Songtekst: don t cry for me argentina live evita

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elaine paige - don t cry for me argentina live evita ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t cry for me argentina live evita? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elaine paige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elaine paige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t cry for me argentina live evita .

Origineel

It won't be easy You'll think it strange When I try to explain how I feel That I still need your love After all that I've done You won't believe me All you will see is a girl you once knew Although she's dressed up to the nines At sixes and sevens with you I had to let it happen I had to change Couldn't stay all my life down at heel Looking out of the window Staying out of the sun So I chose freedom Running around trying everything new But nothing impressed me at all I never expected it to Don't cry for me Argentina The truth is I never left you All through my wild days My mad existence I kept my promise Don't keep your distance And as for fortune and as for fame I never invited them in Though it seemed to the world they were all I desired They are illusions They're not the solutions they promised to be The answer was here all the time I love you and hope you love me Don't cry for me Argentina Don't cry for me Argentina The truth is I never left you All through my wild days My mad existence I kept my promise Don't keep your distance Have I said too much? There's nothing more I can think of To say to you But all you have to do is look at me to know That every word is true

 

Vertaling

Het zal niet makkelijk zijn Je zult het vreemd vinden Als ik probeer uit te leggen hoe ik me voel Dat ik je liefde nog steeds nodig heb Na alles wat ik heb gedaan Je gelooft me niet Alles wat je zult zien is een meisje dat je ooit kende Hoewel ze tot in de puntjes gekleed is Op zessen en zevens met jou Ik moest het laten gebeuren Ik moest veranderen Kon mijn hele leven niet op de hielen blijven Kijkend uit het raam Uit de zon blijven Dus koos ik voor vrijheid Rondrennen en alles nieuw proberen Maar niets maakte indruk op me Ik had het nooit verwacht Huil niet voor mij, Argentinië De waarheid is dat ik je nooit heb verlaten Al mijn wilde dagen Mijn gekke bestaan Ik hield mijn belofte Houd geen afstand En wat betreft fortuin en wat roem betreft Ik heb ze nooit uitgenodigd Hoewel het de wereld leek, waren ze alles wat ik verlangde Het zijn illusies Ze zijn niet de oplossingen die ze beloofden te zijn Het antwoord was hier altijd Ik hou van je en hoop dat je van me houdt Huil niet voor mij, Argentinië Huil niet voor mij, Argentinië De waarheid is dat ik je nooit heb verlaten Al mijn wilde dagen Mijn gekke bestaan Ik hield mijn belofte Houd geen afstand Heb ik te veel gezegd? Meer kan ik niet bedenken Om je te zeggen Maar je hoeft alleen maar naar me te kijken om het te weten Dat elk woord waar is