Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elaine stritch Songtekst: you re getting to be a habit with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elaine stritch - you re getting to be a habit with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re getting to be a habit with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elaine stritch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elaine stritch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re getting to be a habit with me .

Origineel

I don't know exactly how it started, but it started in fun. I just wanted someone to be gay with, to play with, someone... Now I realize that I can never let you go and I'm here to tell you so. Every kiss, every hug seems to act just like a drug. You're getting to be a habit with me. Let me stay in your arms. I'm addicted to your charms. You're getting to be a habit with me. I used to think that love was something that I could take or leave alone, but now I just can't do without my supply. I need you for my own. I just can't break away. I must have you every day as regularly as coffee or tea. You've got me in your clutch and I can't get free. You're getting to be habit with me. ...Getting to be a habit with me. ...Habit with me. I used to think that love was something that I could take or leave alone, but now I just can't do without my supply. I need you for my own. I just can't break away. I must have you every day as regularly as coffee or tea. You've got me in your clutches and I can't get free. You're getting to be a habit with me, can't break it. Getting to be a habit with me, we gotta make it. Getting to be a habit with....

 

Vertaling

Ik weet niet precies hoe het begon, maar het begon voor de lol. Ik wilde gewoon iemand om homo mee te zijn, om mee te spelen, iemand... Nu realiseer ik me dat ik je nooit kan laten gaan en ik ben hier om je dat te vertellen. Elke kus, elke omhelzing lijkt te werken als een drug. Je begint een gewoonte van me te worden. Laat me in je armen blijven. Ik ben verslaafd aan je charmes. Je begint een gewoonte van me te worden. Ik dacht altijd dat liefde iets was dat ik kon nemen of met rust kon laten, maar nu kan ik gewoon niet zonder mijn voorraad. Ik heb je nodig voor mezelf. Ik kan gewoon niet loskomen. Ik moet je elke dag hebben zo regelmatig als koffie of thee. Je hebt me in je greep en ik kan niet loskomen. Je begint een gewoonte van me te worden. ...Een gewoonte van me aan het worden. ...Een gewoonte van me. Ik dacht altijd dat liefde iets was dat ik kon nemen of met rust laten, maar nu kan ik gewoon niet zonder mijn voorraad. Ik heb je nodig voor mezelf. Ik kan gewoon niet loskomen. Ik moet je elke dag hebben zo regelmatig als koffie of thee. Je hebt me in je greep en ik kan er niet van loskomen. Je begint een gewoonte voor me te worden, ik kan er niet aan ontsnappen. Het wordt een gewoonte bij mij, we moeten het maken. Het wordt een gewoonte met ....