Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elaiza Songtekst: thank you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elaiza - thank you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elaiza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elaiza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you .

Origineel

I would like to say thank you, for your attention I'm so glad everybody's here 'Cause here is somebody, who's very special For my life, who's part of me There aren't so many words to describe how I feel, how I feel I would like to thank you That your'e next to me And although your'e standing way over there I can feel what you feel I would like to say thank you For all the love your'e giving me For your drive and your trust For your everything, everything, everything And that you're always loving me I would like to say thank you For the inner silence, which you brought on my path Recently I've noticed that there is a balance And nobody can destroy it There aren't so many words to describe how I feel, how I feel I would like to thank you That your'e next to me And although your'e standing way over there I can feel what you feel I would like to say thank you For all the love your'e giving me For your drive and your trust For your everything, everything, everything And that you're always loving me I promise I won't let you fall, I promise I won't let you go Yes I stay true to you, 'cause I don't wanna look around 'cause I have found what I need

 

Vertaling

Ik wil jullie bedanken, voor jullie aandacht. Ik ben zo blij dat iedereen hier is Want hier is iemand, die heel speciaal is Voor mijn leven, die een deel van mij is Er zijn niet veel woorden om te beschrijven hoe ik me voel, hoe ik me voel Ik zou je graag willen bedanken Dat je naast me staat En hoewel je daar ver vandaan staat kan ik voelen wat jij voelt Ik zou je graag willen bedanken Voor alle liefde die je me geeft Voor je gedrevenheid en je vertrouwen Voor je alles, alles, alles En dat je altijd van me houdt Ik wil je graag bedanken Voor de innerlijke stilte, die je op mijn pad bracht Onlangs heb ik gemerkt dat er een balans is En niemand kan het vernietigen Er zijn niet veel woorden om te beschrijven hoe ik me voel, hoe ik me voel Ik zou je willen bedanken Dat je naast me staat En hoewel je daar ver vandaan staat kan ik voelen wat jij voelt Ik zou je graag willen bedanken Voor alle liefde die je me geeft Voor je gedrevenheid en je vertrouwen Voor je alles, alles, alles En dat je altijd van me houdt Ik beloof dat ik je niet laat vallen, Ik beloof dat ik je niet laat gaan Ja ik blijf je trouw, want ik wil niet om me heen kijken want ik heb gevonden wat ik nodig heb