Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elana james Songtekst: i don't mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elana james - i don't mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elana james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elana james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't mind .

Origineel

I don't mind, I'll take a chance Perhaps I'll find some sweet romance So stand a bit closer Cause I don't mind I don't mind the ache and pain I know love is blind and so insane So, give me your hand, dear Cause I don't mind I thought perhaps I could cheat love Maybe break a few hearts and then run Now that I know I can't beat love I'll take the good with the bad The sweet with the sad I don't mind the ice and snow The tears of brine that make love go So kiss me again, dear Cause I don't mind I thought perhaps I could cheat love Maybe break a few hearts and then run Now that I know I can't beat love I'll take the good with the bad The sweet with the sad I don't mind the ice and snow The tears of brine that make love go So kiss me again, dear Cause I don't mind

 

Vertaling

Ik vind het niet erg, ik waag het erop Misschien vind ik wat zoete romantiek So stand a bit closer Want ik vind het niet erg Ik vind de pijn en de pijn niet erg Ik weet dat liefde blind is en zo krankzinnig So, give me your hand, dear Want ik vind het niet erg Ik dacht dat ik misschien de liefde kon bedriegen Misschien een paar harten breken en dan vluchten Nu ik weet dat ik de liefde niet kan verslaan Ik neem het goede met het slechte Het zoete met het droevige Ik vind het ijs en de sneeuw niet erg De tranen van pekel die de liefde doen vergaan Dus kus me nog eens, liefste Cause I don't mind Ik dacht dat ik misschien de liefde kon bedriegen Misschien een paar harten breken en dan vluchten Nu ik weet dat ik de liefde niet kan verslaan Ik neem het goede met het slechte Het zoete met het droevige Ik vind het ijs en de sneeuw niet erg De tranen van pekel die de liefde doen vergaan Dus kus me nog eens, liefste Cause I don't mind