Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eleanor mcevoy Songtekst: did i hurt you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eleanor mcevoy - did i hurt you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van did i hurt you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eleanor mcevoy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eleanor mcevoy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals did i hurt you .

Origineel

All my arguments sound pretty weak So I'll be quick and concede defeat All the evidence lies on your side So I'll come clean and say that I lied I guess it's OK if I'm hated and damned But don't go away thinking I had it planned It wasn't part of my scheme to be hateful to you Did I hurt you? What can I say? I am guilty Of walking away And the signals that I sent you I never meant to Did I hurt you? Forgive me please I am guilty I let you believe That I loved you And I tried to Still you were lied to Believe me please when I say Sometimes our hearts can lead us astray Believe me I never knew How much of a hold I had over you And try if you can to let reason be heard Don't let your anger be blind to my words Don't cut me off if I try and explain it to you. Did I hurt you? What can I say? I am guilty Of walking away And the signals that I sent you I never meant to Did I hurt you? Forgive me please I am guilty I let you believe That I loved you And I tried to Still you were lied to

 

Vertaling

Al mijn argumenten klinken nogal zwak. Dus ik zal snel zijn en mijn nederlaag toegeven Al het bewijs ligt aan jouw kant. Dus ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik loog Ik denk dat het goed is als ik gehaat en verdoemd word Maar ga niet weg denkend dat ik het gepland had Het was geen deel van mijn plan om je te haten Heb ik je pijn gedaan? Wat kan ik zeggen? Ik ben schuldig Aan weglopen En de signalen die ik je stuurde Dat heb ik nooit zo bedoeld Heb ik je pijn gedaan? Vergeef me alsjeblieft Ik ben schuldig Ik liet je geloven Dat ik van je hield En ik heb het geprobeerd Toch werd je voorgelogen Geloof me alsjeblieft als ik zeg Soms kan ons hart ons op een dwaalspoor brengen Geloof me, ik heb nooit geweten Hoeveel grip ik op je had En probeer als je kunt je rede te laten horen Laat je woede niet blind zijn voor mijn woorden Snij me niet de pas af als ik het je probeer uit te leggen. Heb ik je pijn gedaan? Wat kan ik zeggen? Ik ben schuldig Aan het weglopen En de signalen die ik je stuurde Dat heb ik nooit zo bedoeld Heb ik je pijn gedaan? Vergeef me alsjeblieft Ik ben schuldig Ik liet je geloven Dat ik van je hield En ik heb het geprobeerd Toch werd je voorgelogen