Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eleanor mcevoy Songtekst: please heart, you're killing me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eleanor mcevoy - please heart, you're killing me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please heart, you're killing me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eleanor mcevoy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eleanor mcevoy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please heart, you're killing me .

Origineel

Cafe windows, street lamps Neon lights ablaze that shine all over town In brilliant conversation, with somebody new He's out there showin' 'round Please, heart, you're killing me I'm lost among the faces Where a sideways glance says romance on a whim Pretty boys with blue eyes Smilin' stylin' just reminding me of him Please, heart, you're killing me Please, heart, you're killing me Can't go out at night Can't stay here at home Can't go anywhere Cause he'll be there Can't get out of bed Can't get any sleep Can't do anything What does he care? Does he care? Everywhere I turn, I see The past jump out in front of me "hello" Someone's got it in for me This whole damn town has secrets I don't know Please, heart, you're killing me Please, heart, you're killing me Four a.m. I brave the cold The garbage trucks are on a roll, "surprise", A vision through the subway steam I see him and I can't believe my eyes Please, heart, you're killing me Please, heart, you're killing me You're killing me You're killing me You're killing me Stop killing me

 

Vertaling

Café ramen, straatlantaarns Neonlichten die over de hele stad schijnen In een briljant gesprek, met iemand nieuw He's out there showin' round Alsjeblieft, hart, je vermoordt me Ik ben verloren tussen de gezichten Waar een zijdelingse blik romantiek in een opwelling zegt Mooie jongens met blauwe ogen Smilin' stylin' just reminder me of him Alsjeblieft, hart, je vermoordt me Alsjeblieft, hart, je maakt me kapot Kan 's nachts niet uitgaan Kan niet hier thuis blijven Kan nergens heen Want hij zal er zijn Kan niet uit bed komen Kan niet slapen Kan niets doen. Wat kan het hem schelen? Kan het hem wat schelen? Overal waar ik me omdraai, zie ik Het verleden springt voor me uit "hallo" Iemand heeft het op mij gemunt. Deze hele verdomde stad heeft geheimen die ik niet ken Alsjeblieft, hart, je vermoordt me Alsjeblieft, hart, je maakt me kapot Vier uur 's morgens trotseer ik de kou De vuilniswagens zijn op dreef, "verrassing", Een visioen door de stoom van de metro Ik zie hem en ik kan mijn ogen niet geloven Alsjeblieft, hart, je vermoordt me Alsjeblieft, hart, je vermoordt me Je vermoordt me. Je vermoord me Je vermoordt me. Stop met me te vermoorden